Hoppa till sidans innehåll
Affsich
Koti » Aktuellt » Stunder i naturen – Välkommen på en tidsresa i skogens skugga

Stunder i naturen – Välkommen på en tidsresa i skogens skugga

Fotografiutställning 22.4.2022-29.1.2023 i Raseborgs museum, Museigatan 8, Ekenäs.

Vår utställning bjuder dig att stanna en stund i naturen. De historiska bilder som hittats ur museets vrån öppnar utsikter över våra nationalvyer för hundra år sedan, skogen, havsstränder och bergstoppar dit forna fotografer bar sina stora kameror för att fånga deras skönhet på glasskivor.

Ett lyckat fotografi krävde tålamod, noggranna förberedelser och expertis. Stunderna i naturen var av högt värde. Idag är fotografering okomplicerat och vi gör det nästan automatiskt. Vad får dig att stanna upp och fånga en flyktig stund?

Av fångade gångna stunder har i författaren Martina Moliis-Mellbergs händer skapats nya stunder och tolkningar i diktform.

Hur skulle du själv tolka ett hundra år gammalt fotografi?

Vuxen 9€ / Rabatt 6€ / Under 18 år gratis / Museikort
Raseborgs museum
Museigatan 8, 10600 Ekenäs
Öppettider

Dela

Läs även

Helene Schjerfbecks utställning stänger tillfälligt

Utställningen Helene Schjerfbecks liv och konst i Raseborgs museum stänger tillfälligt på grund av byggnadsarbeten i området. Utställningen har stängt 10.8.-26.8.

Läs mera
Evenemangsbild för Byggnadsvårdsdagen på Forngården 11.6.2022

Byggnadsvårdsdag på Forngården 11.6.2022

Kom och lär dig mera om byggnadsvård på den stämningsfulla Forngården i Snappertuna lördagen den 11.6 kl. 11–16. Forngårdens museum,

Läs mera

Våffeldagen 26.3

Kom och ta emot våren tillsammans med oss då Galleri Elverket, Raseborgs museum och Villa Skeppet ordnar den traditionella Våffeldagen lördagen den 26.3 kl.

Läs mera