Hoppa till sidans innehåll
Koti » Aktuellt » Kom och jobba med oss!

Kom och jobba med oss!

Vikarier inom museets kundservice.

Är du intresserad av att jobba i Raseborgs nyaste och hetaste kulturattraktion? Vi söker ivriga och tjänstvilliga personer som kan jobba vid behov som vikarier eller inhoppare vid Chappes och Raseborgs museums kundservice.

Museibiträden arbetar i Chappes och Raseborgs museums kundtjänst i olika uppgifter inklusive kundbetjäning över kassa, telefon och epost. Uppgifterna kan även inkludera guidning samt uppgifter inom museishop och museicafé. Det jobbar 7 fastanställda museibiträden i museets kundserviceteam. Som museibiträde arbetar man både i Chappe och Raseborgs museum.

De längre vikariaten kan läggas ut med egen ansökan. Därför lönar det sig att följa med Raseborgs stads Kuntarekrysidor året runt.

Sök via Kuntarekry.

Kontaktuppgifter:

Museichef Lassi Patokorpi
tfn 019-289 2501
lassi.patokorpi@raseborg.fi

Dela

Läs även

Ulldag på Chappe & Raseborgs museum 

Söndagen den 10.3. kl 11-15. Söndagen 10.3. kan du fördjupa dej i ullens värld på museet. Gör handarbete, sticka, virka och nåltova,

Läs mera
Vy över Ekenäs med museigården och chappe i förgrunden.

Kvällsöppet på onsdagar!

Vi har kvällsöppet till kl. 20 på onsdagar. Välkommen! MåndagStängtTisdag11-17Onsdag11-20 Torsdag11-17Fredag11-17Lördag11-17Söndag11-17

Läs mera

Ledigt jobb, Intendent

Västra Nylands museum söker en INTENDENT med ansvar för utställningar och innehåll till en ordinarie tjänst Är du en erfaren projektledare som brinner av iver att skapa olika tilltalande innehåll?

Läs mera