Hoppa till sidans innehåll
Koti » Aktuellt » Kom och jobba med oss!

Kom och jobba med oss!

Vikarier inom museets kundservice

Sök via Kuntarekry.

Är du intresserad av att jobba i Raseborgs nyaste och hetaste kulturattraktion? Vi söker ivriga och tjänstvilliga personer som kan jobba vid behov som vikarier eller inhoppare vid Chappes och Raseborgs museums kundservice.

Museibiträden arbetar i Chappes och Raseborgs museums kundtjänst i olika uppgifter inklusive kundbetjäning över kassa, telefon och epost. Uppgifterna kan även inkludera guidning samt uppgifter inom museishop och museicafé. Det jobbar 7 fastanställda museibiträden i museets kundserviceteam. Som museibiträde arbetar man både i Chappe och Raseborgs museum.

De längre vikariaten kan läggas ut med egen ansökan. Därför lönar det sig att följa med Raseborgs stads Kuntarekrysidor året runt.

Är du den person vi söker? Fyll i ansökan!

Kontaktuppgifter:
Museichef Lassi Patokorpi
tfn 019-289 2501
lassi.patokorpi@raseborg.fi

Dela

Läs även

Veturi

Ånglok och miniatyrmodellbygge 1.10.2023 kl. 11-13

För 150 år sedan stiger vår västnyländska bygd in i en ny tidsålder – järnvägen mellan Hangö och Hyvinge är klar för att tas i bruk!

Läs mera

Allmänna guidningar

Allmänna guidningar ordnas i utställningen Helene Schjerfbecks liv och konst. Allmänna guidningar ordnas lördagar kl. 13 (på svenska) och kl. 13.30 (på finska).

Läs mera

Ledigt jobb, Intendent

Västra Nylands museum söker en INTENDENT med ansvar för utställningar och innehåll till en ordinarie tjänst Är du en erfaren projektledare som brinner av iver att skapa olika tilltalande innehåll?

Läs mera