Hoppa till sidans innehåll
Vy över Ekenäs med museigården och chappe i förgrunden.
Koti » Aktuellt » Ledigt jobb: kommunikations- och marknadsföringsproducent

Ledigt jobb: kommunikations- och marknadsföringsproducent

Finalist till Årets museum söker en KOMMUNIKATIONS- OCH MARKNADSFÖRINGSPRODUCENT till Ekenäs

Västra Nylands museum söker en ordinarie KOMMUNIKATIONS- OCH MARKNADSFÖRINGSPRODUCENT

Vill du arbeta i Nylands numera mest omtalade nya konstmuseum Chappe? Är du intresserad av kommunikation och marknadsföring om historia, kulturarv och konst? Är du proffs på sociala medier?

Kommunikations- och marknadsföringsproducent utför kommunikation för Västra Nylands museum samt dess besöksobjekt, Chappe och Raseborgs museum. Kommunikationen genomförs i olika kanaler, huvudsakligen digitalt. Du ser till att informationen i våra digitala kanaler är uppdaterad. Du är målmedveten och systematisk och gör bra ifrån dig också i föränderliga situationer. Du behärskar innehållsproduktion i synnerhet i sociala medier och du är också bra på att utföra mindre uppgifter inom grafisk design.

Du arbetar tillsammans med marknadsföringschefen i museets kommunikations- och marknadsföringsteam.

Västra Nylands museum är ett regionalt ansvarsmuseum. Museet är framåtsträvande och utvecklas snabbt. I museet arbetar 25 ordinarie medarbetare samt 3–6 visstidsanställda medarbetare. Vår utställningsverksamhet finns i museikomplexet i Ekenäs kulturkvarter. Museikomplexet består av Raseborgs museum, som fokuserar på kulturhistoria, och museet för samtida konst, Chappe. På sommaren bedriver Raseborgs museum utställningsverksamhet också i Forngårdens museum i Snappertuna.

Chappe, konstens hus vid havet, öppnade sommaren 2023 och är ett konstmuseum som fokuserar på samtida konst. Nybyggnaden, som kandiderade för Finlandiapriset i arkitektur, har ritats av JKMM Arkkitehdit. Över 60 000 besökare besökte Chappe i fjol och museet valdes också till årets innovation inom turistbranschen. Detta år kandiderar Chappe för priset för årets museum!

Arbetsuppgifter

  1. Kommunikation om och marknadsföring av museets verksamhet. Kommunikationen och marknadsföringen sker i olika kanaler, huvudsakligen digitalt bland annat på museets webbplats samt på Instagram och Facebook, enligt årsklockan.
  2. Innehållsproduktion i museets egna kanaler, till exempel produktion av video och bild.
  3. Små dagliga uppgifter inom grafisk design. Då det gäller större projekt hör det också till uppgifterna att tillsammans med arbetsgruppen för utställningar beställa och samordna grafiska arbeten.

Vi erbjuder dig en utvecklingsinriktad och aktiv arbetsgemenskap. Museets värderingar är experimentell, färggrann, inbjudande och bildad.I vår verksamhet strävar vi efter tillgänglighet, öppenhet och äkthet.

Den idylliska Raseborgsregionen, som bland annat omfattar byarna Fiskars och Billnäs som är kända för sitt kulturliv, erbjuder fina möjligheter inom olika områden av arbete och liv. Det finns också goda tåg- och bussförbindelser till såväl Helsingfors som Åbo.

Vi söker dig som vill arbeta för gemensamma mål och förverkliga fina och ambitiösa projekt tillsammans med oss. Du njuter av förändring. Nya tankar och idéer tilltalar och motiverar dig. Du vill arbeta mångsidigt över yrkes- och inriktningsgränserna.

Din ansökan och din kompetens samt din lämplighet för uppgiften bedöms enligt följande kriterier:

Behörighetskrav för uppgiften

För att lyckas väl i arbetet krävs

Vi uppskattar

Som merit räknas också (men det krävs inte)

Anställningsförhållandet gäller tills vidare. Anställningsförhållandet inleds enligt överenskommelse.

Arbetet utförs under kontorstid, 36,25 t/vecka. Vi erbjuder lunch-, idrotts-, kultur- och välfärdsförmån (ePassi). Raseborgs stad är en rökfri stad. Den som väljs till tjänsten ska visa upp ett godtagbart intyg över sitt hälsotillstånd innan han eller hon inleder arbetet. Prövotiden är sex månader.

Den uppgiftsrelaterade lönen är 2 861,87 euro per månad.

Blev du intresserad? Skicka oss din ansökan via Kuntarekry senast 16.4.2023.

Mer information om uppgiften fås av
Museichef Lassi Patokorpi
019 289 2501 (telefontid: 2.4 kl. 14.00, 4.4 kl. 11.00, 8.4 kl. 11.00, 10.4. kl. 14.00)
lassi.patokorpi@raseborg.fi

Dela

Läs även

Ledigt jobb: kundserviceansvarig

Ansökningstiden är förlängd till 7.4.

Läs mera

Allmänna guidningar

Allmänna guidningar ordnas i utställningen Helene Schjerfbecks liv och konst med start den 6.4.2024. Allmänna guidningar ordnas lördagar kl. 13 (på svenska) och kl.

Läs mera

Kom och jobba med oss!

Vikarier inom museets kundservice. Är du intresserad av att jobba i Raseborgs nyaste och hetaste kulturattraktion?

Läs mera
Vy över Ekenäs med museigården och chappe i förgrunden.

Kvällsöppet på onsdagar!

Vi har kvällsöppet till kl. 20 på onsdagar. Välkommen! MåndagStängtTisdag11-17Onsdag11-20 Torsdag11-17Fredag11-17Lördag11-17Söndag11-17

Läs mera