Hoppa till sidans innehåll
Koti » Aktuellt » Ledigt jobb: kundserviceansvarig

Ledigt jobb: kundserviceansvarig

Chappe och Raseborgs museum söker en KUNDSERVICEANSVARIG för en fast anställning.

Vill du arbeta på det mest omtalade nya konstmuseet i Nyland? Är du intresserad av meningsfullt arbete med olika kulturella upplevelser?

Som kundserviceansvarig ansvarar du för kundservicehelheten vid Chappe och Raseborgs museum. Helheten innefattar kundservice på plats, guidning, museibutik, ett litet café samt kundservice per telefon och e-post. Du fungerar som teamledare för ett sju personers kundserviceteam, där det även finns flera säsongsanställda under sommarmånaderna. Arbetsplatsen är belägen i Ekenäs centrum, i museets lokaler, och är huvudsakligen närvaroarbete. Arbetet inkluderar ibland också kvälls- och veckoslutsarbete.

Chappe och Raseborgs museum är en del av Västra Nylands museum och den kundserviceansvarige är medlem i museets ledningsgrupp.

Västra Nylands museum är ett framtidsinriktat regionalt ansvarsmuseum som utvecklas kontinuerligt. Museet har 25 fastanställda och årligen 3–6 tidsbundna anställda. Vår utställningsverksamhet fokuserar på Ekenäs kulturkvarter, där museikomplexet består av det kulturhistoriska Raseborgs museum och det samtida konstmuseet Chappe. Under sommarmånaderna bedriver Raseborgs museum även utställningsverksamhet på Forngården i Snappertuna.

Chappe, konstens hus vid havet, öppnade i början av 2023 och är ett samtida konstmuseum. Den nybyggda byggnaden, som var nominerad till Arkitekturens Finlandiapris, är designad av JKMM Arkkitehdit. Under sitt första år besöktes Chappe av över 60 000 besökare och valdes även till Årets turisminnovation. I år är Chappe nominerat till Årets museum!

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig en utvecklingsinriktad och livlig arbetsgemenskap. Museets värderingar är experimentell, färggrann, inbjudande och civiliserad. I vår verksamhet strävar vi efter tillgänglighet, öppenhet och äkthet.

Det pittoreska Raseborg, inklusive sina kända byar som Fiskars och Billnäs med sina rika kulturliv, erbjuder utmärkta möjligheter inom olika områden av arbete och liv. Det finns också goda tåg- och bussförbindelser till Helsingfors och Åbo.

Vi söker dig som vill jobba mot samma mål och genomföra fantastiska och ambitiösa projekt med oss. Du trivs med förändring och nya idéer lockar och motiverar dig framåt. Du vill arbeta mångsidigt tvärvetenskapligt.

Vi bedömer din ansökan, din kompetens och din lämplighet för tjänsten med följande kriterier:

Behörighetskrav för tjänsten

Det följande är nödvändigt för att lyckas väl i arbetsuppgifterna

Vi uppskattar om du har

Anses som en fördel men krävs inte

Anställningen är tillsvidare. Anställningen börjar den 1 maj 2024 eller enligt överenskommelse.

Arbetstiden är allmän genomsnittlig arbetstid 38,25 timmar per vecka. Vi erbjuder lunch-, motions-, kultur- och välfärdsförmåner (ePassi). Raseborgs stad är en rökfri stad. Den valda personen ska presentera ett godkänt hälsointyg. En sex månaders prövotid tillämpas.

Lönen enligt AKTA.

Intresserad? Skicka dinansökan till oss via Kuntarekry senast 3.4.2024.

För mer information om uppgiften kontakta:

Museichef Lassi Patokorpi

019 289 2501 (telefontider: 21.3. kl. 11, 25.3. kl. 13, 29.3. kl. 10, 2.4. kl. 14.)

lassi.patokorpi@raseborg.fi

Dela

Läs även

Vy över Ekenäs med museigården och chappe i förgrunden.

Ledigt jobb: kommunikations- och marknadsföringsproducent

Vill du arbeta i Nylands numera mest omtalade nya konstmuseum Chappe? Är du intresserad av kommunikation och marknadsföring om historia, kulturarv och konst? Är du proffs på sociala medier?

Läs mera

Allmänna guidningar

Allmänna guidningar ordnas i utställningen Helene Schjerfbecks liv och konst med start den 6.4.2024. Allmänna guidningar ordnas lördagar kl. 13 (på svenska) och kl.

Läs mera

Kom och jobba med oss!

Vikarier inom museets kundservice. Är du intresserad av att jobba i Raseborgs nyaste och hetaste kulturattraktion?

Läs mera
Vy över Ekenäs med museigården och chappe i förgrunden.

Kvällsöppet på onsdagar!

Vi har kvällsöppet till kl. 20 på onsdagar. Välkommen! MåndagStängtTisdag11-17Onsdag11-20 Torsdag11-17Fredag11-17Lördag11-17Söndag11-17

Läs mera